Віра Олександрович

У чому тернопільські податківці кращі за нацгвардійців і навіть поліцію?

unnamed (10)

Футбольна першість – у команди Головного управління ДФС Тернопільщини.

Таким успіхом похвалилися у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Дев’ять команд працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб упродовж двох днів - 20-21 червня виборювали першість у змаганнях із міні-футболу на майданчику фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», - кажуть у податковій. – Турнір відбувався у рамках програми комплексних змагань «Динаміада-2017».

Змагання минули у запеклій і безкомпромісній боротьбі. Кожен матч тримав у напрузі як вболівальників, так і керівників відомств. Адже вони усі прийшли підтримати свої команди. Загалом у дводенному турнірі змагалися 90  учасників із колективів фізкультури різних правоохоронних органів.

У фінальний день за чемпіонство боролися команди Головного управління ДФС в області та військовослужбовці Нацгвардії - військової частини 3002, - пояснюють у податковій. - Згуртованість, командна гра і неабиякий досвід гравців фіскальної служби вкотре допомогли команді здобути перемогу. Єдиним голом у ворота суперника вони таки вибороли бажане перше місце.

Нагадаємо, працівники фіскальної служби області часто беруть участь у такого роду змаганнях (читайте ТУТ прим.). Уже третій рік поспіль вони виборюють переможне «золото» у фіналі «Динаміади».

Кожна із команд сьогодні показала високі результати гри і довела, що гідна перемоги, - каже начальник Головного управління ДФС в області Ігор Комендат. - Я щиро вітаю гравців фіскального відомства, які вкотре підтвердили свою майстерність у цьому виді спорту і продемонстрували чудову, злагоджену гру.

До слова, третє і четверте місце турніру посіли колективи Головного управління Національної поліції та Управління поліції охорони. Усі учасники отримали нагороди у вигляді пам’ятних кубків і дипломів.

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео