У Чорткові капітально ремонтують дві дороги та замінюють водопровідні труби

зображення_viber_2019-10-07_10-59-30

Допоки дозволяє погода, у чортківських комунальників кипить робота. Десь роблять дорогу, десь – тротуар із велодоріжкою, ще десь замінюють водопровідні труби. 

Триває капітальний ремонт ділянки дороги по вул. Незалежності від хлібокомбінату до колишнього кафе «Політ»; вимощується тротуар із велодоріжкою на вул. Степана Бандери, що дозволить з’єднати її із велодоріжкою на вул. Незалежності; продовжується капітальний ремонт дороги на вулиці Лесі Українки.

Робітники водоканалу замінювали каналізацію по вул. Незалежності, 39 та 51; замінили водопровідні труби на вул. Синенького та 270 м водопроводу по вул. Ягільницькій; поновили будинкові водяні вводи у кількох будинках по вул. Т.Шевченка: 3, 5, 7, 11; розконсервували ще одну свердловину на станції «Стара насосна», готують її до підключення до мережі.

Працівники КП «Парковий культурно-спортивний комплекс» проводять підготовчі роботи до спорудження дитячого майданчика та відпочинкової зони на вул. Копичинецькій; здійснюють осіннє кронування дерев у парку культури та відпочинку ім. І.Франка.

За інф. ЧМР

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео