У Чорткові встановлять «розумну» лавку, яка «співатиме» українською і польською

123

Страхова компанія «PZU Україна» продовжує тісно співпрацювати із Чортківською міською радою. Цього разу правління компанії вирішило безкоштовно встановити у Чорткові чергову «розумну» лавку, де можна буде не тільки відпочити, а й підзарядити гаджети, використовуючи сонячну панель. Більше того, у лавки буде своя особливість. Вона матиме музичний супровід, який символізуватиме дружбу народів між Україною та Польщею.

Правління страхової компанії пропонує обрати місцем встановлення лавки парк культури та відпочинку ім. І.Франка, втім хоче порадитись із жителями Чорткова. Тож у соціальній мережі Facebook на сторінці Чортківської міської ради місцеві мешканці вже почали обговорення ймовірного місця встановлення лавки.

Нагадаємо, що страхова компанія «PZU Україна» вже не вперше співпрацює з Чортківською міською радою. Минулого року вони двічі передавали грошові сертифікати реабілітаційному центру «Дорога в життя» – на 40 та 50 тис. грн. Завдячуючи цим коштам, для діток придбали необхідне реабілітаційне обладнання.

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео