Оксана Бучко

У День Соборності України можна згуртуватись на забігу, який об’єднає Тернопіль та інших 7 міст

272073391_1387715535015279_1267552786720203508_n

День Соборності України 22 січня цього року припадає на суботу. А тому тернополяни мають змогу згуртуватись на щотижневому забігу Runday на 5 км, який включає наше місто у вісімку міст-локацій для такої події. Таким чином цього разу хочуть по-особливому дати змогу відчути єднання з національною спільнотою бігунів усім учасникам, а особливо початківцям, які стартували у бігу саме на Runday.

Така національна спільнота бігунів формувалась протягом п’яти з половиною років. Ідея події – відкриті суботні забіги, де професійні бігуни, організатори і волонтери на власному прикладі заохочують до рухової активності в довільному темпі, незалежно від віку та рівня підготовки. Це чудова мотивація побігати знову та змінити своє життя на краще. 

Тож 22 січня о 9:00 стартуватимуть бігуни у п’яти  мальовничих парках - у Львові, Одесі, Маріуполі, Краматорську та Сєвєродонецьку та на трьох набережних - в Коломиї, Тернополі та на Оболоні в Києві, а також на острові Труханів на Дніпрі у Києві.

Де б ви не були цього бадьорого суботнього ранку, місцеві спільноти Runday радо вітатимуть вас на своїх відкритих забігах, додать організатори.  Якщо в цей день ви опинилися в новому для себе місті, то завжди можете приєднатися до однодумців, які поділяють вашу любов до бігу та здорового способу життя.

До слова, свого другого дихання чекають неактивні на даний час бігові траси в парку Шевченка в Івано-Франківську та в парку Горького у Харкові.

Нагадаємо, 16 січня у Тернополі бігли, аби згадати кіборгів Донецького аеропорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео