Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині травмувалися п’ятеро людей (фото)

У всіх учасників ДТП взяли кров для перевірки на вміст алкоголю

Дві ДТП з потерпілими зафіксували на Тернопільщині поліцейські впродовж понеділка, 17 жовтня. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Про перекинуту вантажівку та трактор, травмованих водіїв й збиту електричну опору на лінію «102» повідомила жителька Теребовлі. На місце виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, аварія трапилася близько 12:00 в межах села Плебанівка. Водій автомобіля МАЗ зіткнувся з трактором, який з причепом рухався попереду. Внаслідок удару вантажівка злетіла в кювет та там перекинулася. Травмувалися обоє кермувальників. Водії попередньо тверезі.

Протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння отримав водій автомобіля Lanos. У Чорткові чоловік виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в BMW 323. Обох водіїв, а також 18-річного пасажира Daewoo оглядали лікарі бригади екстреної меддопомоги.

У всіх учасників ДТП взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Обидві автопригоди внесені Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство. 

Нагадаємо, за минулі вихідні на Тернопільщині зафіксували 19 ДТП.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео