Ростислав Фук

«Сильний, чесний, розумний, працьовитий»: на Тернопільщині попрощалися з командиром Василем Бабінцем (фото)

Вічна пам'ять Герою

Із 42-річним старшим лейтенантом Василем Бабінцем попрощалися в Товстенській громаді 20 лютого. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Герой був командиром кулеметного взводу 2 стрілецької роти військової частини А4248. Загинув 14 лютого під час виконання бойового завдання по відбиттю атаки в районі населеного пункту Золотарівка Луганської області, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок.

Війна забирає від нас найкращих. Смерть кожного відважного земляка болем та сумом відгукується у серцях жителів громади. Сильний, чесний, розумний, працьовитий та відданий своїй Батьківщині - саме таким він залишиться в нашій пам’яті, –  йдеться в повідомленні.

Провести в останню дорогу воїна прийшли рідні, друзі, однокласники, військовослужбовці ЗСУ, духовенство та жителі громади. Відправу очолив архієпископ Тернопільський і Бучацький Тихон у співслужінні місцевого духовенства в Свято-Андріївському храмі Товстого. Поховали військовослужбовця з відповідними почестями на кладовищі в селищі Товсте.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Василя Бабінця з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 17 лютого у Тернополі попрощалися з Героєм Сергієм Хорощаком.

Фото Товстенської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео