Ростислав Фук

У громаді на Тернопільщині поховали Героя Романа Кавчука (фото)

Вічна пам'ять Герою

Колиндянська громада попрощалася з військовослужбовцем Романом Кавчуком сьогодні, 21 березня. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

13 березня, близько 10 години під час виконання бойового завдання підрозділами 2-го аеромобільного батальйону в результаті скиду боєприпасів з ворожого безпілотника в районі населеного пункту Діброва Луганської області Роман отримав наскрізне поранення плеча. Був евакуйований до шпиталю, але поранення виявилось смертельним. 17 березня Герой помер.

Ридало небо, ридало село, ридали люди, не висихали сльози у матері та батька, дружини та дітей, які далеко за океаном. Розривалось серце від болю у всіх, хто зібрався, щоб вшанувати пам’ять та провести в останню дорогу нашого мужнього захисника, – йдеться в повідомленні.

У місцевому храмі священнослужителі помолилися за упокій душі воїна-захисника. Поховали Романа Кавчука з усіма військовими почестями на місцевому цвинтарі.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Романа Кавчука з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 19 березня у Білецькій громаді поховали Героя Ігоря Пришляка.

Фото Колиндянської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео