Віра Олександрович

У громаді під Тернополем оригінально відсвяткують річницю створення (фото)

Біла2

Уже 5-та сесія VII скликання Білецької сільської ради відбудеться у вівторок, 12 березня. Депутатів скликають на засідання об 11:00.

У порядку денному – чимало важливих питань. Зокрема, йтиметься про: - припинення діяльності сільських рад, що ввійшли до складу ОТГ; - про рекомендації, сформовані під час громадських слухань у Великому Глибочку; - про звільнення заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; - про план роботи Білецької сільської ради тощо.

Загалом у переліку – аж 20 пунктів. І розглядати їх будуть фактично у той же час, коли рівно рік тому люди висловилися за формування Білецької ОТГ. Згодом усім довелося подолати чимало «порогів», аби добитися бажаного. І логічним фіналом стало голосування, що відбулося у громаді 27 грудня 2018 р.

Біла3
Біла3

Саме про це у групі «Мешканці с. Біла Тернопільського району», створеній у соціальній мережі «Фейсбук», написав Юрій Качунь.

Цитуємо допис:

«У ці весняно-березневі дні минає рік, як у нашій Білецькій громаді відбулися зміни. Було багато всього доброго і поганого... І тому напередодні Великого посту прошу: вибачте мені мої помилки, фрази, кинуті зопалу. Образи замість дружньої посмішки, і те, що я часом надто категоричний. Вибачте невиправдані сварки, нерозуміння у важкі години. За всі непотрібні слова і суперечки. Нехай кожен, у кого я прошу пробачення, мене простить, щоб світле свято не затьмарилося образами, і я прощаю всіх, навіть тих, хто не просить, і нехай нагородою за прощення стане спокійна душа…».

Біла4
Біла4

А перепрошувати усім жителям Білецької ОТГ самим у себе дійсно є за що, бо останнім часом оголилося чимало проблем, що виникли у новоствореній громаді (читайте про це ТУТ, ТУТ і ТУТ – прим.). І вирішувати їх доведеться негайно…

Фото із групи «Мешканці с. Біла Тернопільського району»

Вибір читачів за тиждень

Відео