Орест Сарматський

У Карпатах відчайдух з Тернопільщини разом із хорватом та поляком подолав 160 км

4fa7151492766d80458b1dd9ea3144105afc78b1c37f1 (Copy)

Тернопільський велосипедист Владислав Щербань був третім на «Карпатських кур’єрах».

Міжнародні рейтингові змагання з велоспорту на шосе «Карпатські кур’єри» зібрали 24 команди учасників з Італії, Польщі, Словаччини, Литви, Фінляндії, Угорщини, Німеччини, Нідерландів, Словенії, Малайзії та України, повідомляє Sports.te.ua із посиланням на управління фізичної культури і спорту облдержадміністрації .

Ця багатоденна гонка серед юнаків до 23 років проходила дорогами Угорщини, Словаччини та Польщі. На четвертому етапі змагань тернопільський велосипедист Владислав Щербань посів третє місце, провівши 160 км у відриві від суперників разом із іншими двома лідерами з Хорватії та Польщі. хорватом та поляком.

За словами тренера спортсмена Володимира Павелка, цей етап включав у себе шість вершин різної складності, на яких було розіграно чотири гірські фініші, і один проміжний рівнинний фініш. Відтак, на цьому етапі наш земляк і став бронзовим призером змагань. Владислав Щербань – майстер спорту міжнародного класу, студент Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Вибір читачів за тиждень

Відео