У компанії на Тернопіллі дбають про охорону праці

13

В компанії «Агропродсервіс» тривають навчання та перевірка знань для працівників усіх віддалених структурних підрозділів підприємства з питань охорони праці, пожежної безпеки та надання долікарської медичної допомоги. Вже 30% персоналу компанії пройшли навчання.

Тут розкривають питання дотримання принципів охорони праці при весняно-польових роботах, обслуговуванні тваринницьких приміщень та хлібоприймальних підприємств. Особлива увага приділяється наданню долікарської медичної допомоги як на виробництві, так і в побуті. В основному розкриваються питання надання допомоги при травмах, опіках, кровотечах та навіть як діяти при укусах змій, кліщів, теплових та сонячних ударах.

14
14

11
11

Для цього використовують посібники та манекени, де кожен може практично відпрацювати ці навички. До проведення занять традиційно залучаються фахівці управління ДСНС та управління Держпраці.

За результатами занять приймають заліки та практичні відпрацювання при гасінні пожежі та наданню долікарської медичної допомоги. До навчань планують залучити весь персонал компанії, повідомляє прес-служба компанії «Агропродсервіс».

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео