Юля Вітюк

У Купчинецькій громаді на завершальному етапі будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям (фото, відео)

IMG_7600

У селі Яструбове Купчинецької громади триває будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям. Запланували об’єкт ще весною. За сприяння Івана Чайківського на будівництво виділи 1 мільйон 350 тисяч гривень з державного бюджету, громада також долучилась до співфінансування.

- В селі досить багато молоді і немає такої спортивної площадки. Такі майданчики необхідні сьогодні у кожній громаді, там де є сконцентрована молодь, тому що це дає можливість дітям розвиватися, — розповідає Іван Чайківський, народний депутат України. 

IMG_7604
IMG_7604

- Ми утрамбовуємо вже передостанній щебеневий шар перед покриттям трави, яку будемо встановлювати в рулонах на цілу довжину спортивного майданчика. Це все засипатиметься піском. Крім того, додамо гранули і буде підготовка до повного завершення даних робіт, — говорить Андрій Фіялка, співвласник ТОВ "Інженерно будівельна компанія Архітектор”.

IMG_7602
IMG_7602

Громада також долучилась до співфінансування та виділила 150 тисяч гривень.

- Ми плануємо, коли буде здача в експлуатацію цього майданчика, провести тут змагання між громадами, якщо нам дозволятиме. Думаю, що це буде дуже бомбезне відкриття. Громади сусідні позаздрять нам, що в нас таке є, — ділиться Ігор Країнський, сільський голова Купчинецької громади.

IMG_7603
IMG_7603

Такий спортивний об’єкт у ТГ сприятиме розвитку фізичної культури серед молоді. Обіцяють будівництво завершити за місяць часу, тоді і проведуть перший чемпіонат серед футбольних команд громад.

[embed]https://youtu.be/cjc7sgCL5zs[/embed]

Відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео