У медпункті Почаївської ОТГ мерзнуть пацієнти, температура у ФАПі +6 (фотофакт)

медпункт

В одному із сіл Почаївської ОТГ пацієнти місцевого медпункту вимушені мерзнути через бюрократичні нюанси. Багато з них – діти. Тим часом температура у кабінетах не піднімається вище +7. За словами депутата Почаївської міської ради Тараса Паляниці така ситуація повторюється уже не перший рік.

- Температура повітря в одному із ФАПів Почаївської ОТГ +6,6, туди приходять люди з дітьми за медичною допомогою. Часто-густо дітям, перед оглядом, потрібно знімати верхній одяг або роздягтися. Згідно розпорядження Почаївського міського голови №126 від 28.10.2019 р. опалювальний сезон в громаді розпочався в понеділок, – зазначає Тарас Паляниця.

Також депутат повідомив, що з понеділка, 28 жовтня, звертався до начальника РКЗ «Кременецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Віталія Корнійчука з проханням відправити відповідального працівника до служби газу, аби привести до ладу відповідну документацію.

- Вам не почулося. Через два підписи люди мерзнуть тиждень. Минулого року мерзли два тижні через бюрократичні процедури, оплати, гарантії та інше. Цього року починаючи з вересня я дзвонив і до міського голови, і начальника Сімейної медицини, і до постачальника газу, і цікавився підготовкою до опалювального сезону. Всі підготувалися, проблем не було, – пише депутат.

Фото Тараса Паляниці зроблено у медпункті с.Старий Тараж у п'ятницю, 1 листопада

Вибір читачів за тиждень

Відео