Орест Сарматський

У найстарішому місті Тернопільщини міська ратуша стане креативною (фото) 

Заставка01

Проект перетворення ратуші на центр громадської активності, інформаційного іміджу, туристичної гостинності та креативних індустрій розробили у найстарішому місті Тернопілля – Теребовлі.

Про це повідомляє Теребовлянський туристично-інформаційний центр.

Мета проєкту зберегти будівлю з історичним та архітектурним значенням, перетворити її на стратегічний туристичний об’єкт, надати будівлі «живих» функцій, які об’єднуватимуть мешканців та цікавитимуть туриста. Однією із головних туристичних принад міста стане вихід на оглядову вежу ратуші із супроводом екскурсоводів, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на першому поверсі будівлі задумали створити сучасний visit center і туристичну кав'ярню із брендованим посудом, місцевою випічкою та назвами, що розповідатимуть про пам'ятки архітектури, легенди, особистостей.

Фото01
Фото01

Тут же – діятиме туристична рецепція із видачею велосипедів напрокат, замовлення екскурсії, вихід на вежу, можна буде придбати сувеніри.

Фото02
Фото02

На другому поверсі діятиме медіацентр, конференц-зал, громадське онлайн-телебачення, комп’ютерна школа Do IT, молодіжний центр, музей ратуші, офіс реклами та підтримки підприємництва, фотостудія та дитячий простір для розвиткових прожєктів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео