Ростислав Фук

У новорічну ніч на Тернопільщині зафіксували майже 130 порушень комендантської години

До охорони публічної безпеки додатково задіяли 295 працівників поліції

У новорічну ніч правоохоронці Тернопільщини виявили 129 людей, які не дотримувалися обмежень комендантської години. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції області Сергій Зюбаненко.

За його словами, до охорони публічної безпеки додатково задіяли 295 працівників поліції.

Також патрульні спільно з працівниками груп швидкого реагування виявили в області 25 водіїв, які перебували за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Один із них намагався за 10 тисяч гривень відкупитися від поліцейських. Проте не вдалося, за фактом надання неправомірної вигоди слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 369 Кримінального кодексу України.

Ігнорували правила воєнного стану і в одному із розважальних закладів Тернополя, який, як то кажуть, працював «на повну» в комендантську годину. Вирішується питання щодо притягнення суб’єкта господарювання до адміністративної відповідальності, – каже Сергій Зюбаненко.

Нагадаємо, 27-річний чоловік випав з 9 поверху під час святкування Нового року За попередньою інформацією, перебуваючи на балконі, під час сварки один із чоловіків штовхнув іншого. У результаті потерпілий випав з 9 поверху. Лікарі констатували смерть 27-річного чоловіка.

Читайте також: У новорічну ніч в Тернополі поліцейський освідчився коханій

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео