Юля Вітюк

У селі Білоголови капітально ремонтують дорогу (відео, фото)

2

У селі Білоголови Залозецької громади ремонтують дорогу, триває завершальний етап— асфальтування. Її не оновлювали довгий час, тому жителі села звернулися за допомогою до депутата Тернопільської обласної ради від партії «За майбутнє» Святослава Лебонтова.

6
6

3
3

- До мене, як депутата обласної ради звернулася ініціативна група села Білоголови, які розповіли про те, що тут понад 40 років не відбувався капітальний ремонт дороги. Для нас, як команди Чайківського важливо виконувати обіцянки, крок за кроком відновлювати інфраструктура нашо області, — розповідає депутат Тернопільської обласної ради Святослав Лебонтов.

9
9

8
8

Пожежній та швидкій допомозі треба набагато більше часу, щоб дістатися в цей населений пункт, а водії маршрутних автобусів взагалі відмовились сюди їхати.

5
5

- Українське село потрібно відновити, а ця дорога це той ковток повітря, який потрібно дати люди, дати надію. Коли буде дорога, то ми надамо новий сервіс людям, сюди приїде швидка допомога, приїде автобус і звідси забере дітей в школу, сюди до стареньких людей приїдуть діти з обласного центру,— говорить народний депутат України Іван Чайківський.

4
4

В партії «За майбутнє» дотримуються господарського підходу до роботи та дбають про те, щоб зробити комфортними умови доїзду навіть до віддалених сіл.

11
11

- Якісні дороги повинні бути у кожному селі, у кожній громаді, тому що це важливий напрямок інфраструктури, розвитку будь-якої громади, села, коли люди бачать, що село розвивається, сюди будуть приходити інвестори, — вважає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

7
7

1
1

- Дорога в селі— це важливо, тому що людина може вільно добратись до обласного центру, доїхати до будь-якої точки, яка потрібна, — наголошує житель села Білоголови Ігор Божук.

10
10

Відео Романа Луциків

Вибір читачів за тиждень

Відео