Юля Вітюк

У селі Острів відкрили багатофункціональний спортмайданчик (фото, відео)

IMG_7621

Сучасний спортивний майданчик з штучним покриттям відкрили у селі Острів Великоберезовицької громади. Розташований він поблизу місцевої школи. Спорудили об'єкт за кошти з бюджету громади.

- Спортивний майданчик, багатофункціональний зі штучним покриттям, запланували ще весною цього року. Ініціатива була від старостинського округу, а точніше від відділу освіти. Депутатський корпус підтримав цю пропозицію, виділили кошти — це майже 2 мільйони, — говорить Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова.

IMG_7622
IMG_7622

- Саме на таких майданчиках формується характер дитини, тут вони проявляють себе як лідери, тут діти навчаються дружити, навчаються бути командою, підтримувати один одного, — розповідає  Уляна Хом’як, заступниця голови Тернопільської районної ради.

IMG_7620
IMG_7620

У Острівській школі зараз навчаються майже 300 учнів. Тож відтепер уроки фізичного виховання для них будуть не тільки цікавими, а й більш безпечними, оскільки спеціальне покриття майданчику убезпечить їх від можливого травмування.

- Я вірю в те, що між нашою малечею є відомий футболіст, дзюдоїст, волейболіст, тенісист і ми щиро дякуємо, що ви сьогодні надали нам таку можливість розвивати свої вміння і навички, — говорить Оксана Кожушко, директорка Острівської ЗОШ І-ІІІ ст.

IMG_7625
IMG_7625

З нагоди свята тут уже відбулося перше змагання між футбольними командами громади. Юні спортсмени новим майданчиком задоволені.

- Я хочу займатись футболом поки не виросту, хочу стати футболістом. Я буду приходити сюди часто і грати, — ділиться Матвій, учень Острівської школи І-ІІІ ст.

IMG_7624
IMG_7624

Навколо майданчика також облаштували освітлення, завдяки чому спортивні заходи тут можна буде проводити і у вечірній час.

IMG_7626
IMG_7626

[embed]https://youtu.be/IXCus1R2z2g[/embed]

Відео Роман Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео