Ростислав Фук

У ще одній громаді на Тернопільщині відкрили поліцейську станцію (фото, відео)

 У службовому приміщенні є робочий кабінет та кімната відпочинку

Ще одна поліцейська станція розпочала роботу в селі Могильниця Теребовлянської громади. Це вже 43-тя станція на Тернопільщині, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції області.

Поліцейський офіцер громади – це та людина, яка націлена створювати безпековий простір на теренах вашої громади. Тісна комунікація з населенням та довіра до поліції – основна мета, яку ми хочемо досягнути при впровадженні проєкту, – зауважив під час відкриття поліцейської станції заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Михайло Білецький.

Нова поліцейська станція обслуговуватиме 5 населених пунктів, де проживає близько п’яти тисяч людей. На посаду поліцейського офіцера громади призначений капітан поліції Ігор Пельо. До цього він 16 років пропрацював тут дільничним офіцером, тож добре знає мешканців, проблеми громади та місцевість.

Основні завдання поліцейського офіцера громади: превентивна робота, створення безпекового середовища, профілактика правопорушень в сфері дорожнього руху, серед неповнолітніх, оперативне реагування на повідомлення громадян, – каже Ігор Пельо.

За його словами, він пройшов спеціалізоване тримісячне навчання на базі Харківського університету внутрішніх справ та робитиме усе, щоб жителі його громади могли цілодобово почували себе у безпеці.

Фото Теребовлянської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео