Ростислав Фук

У Тернополі відкрили ще одну поліцейську станцію (фото, відео)

Станція обслуговуватиме 9,5 тисяч тернополян

Ще одну поліцейську станцію відкрили у Тернополі на вулиці Андрія Малишка. Тепер їх у Тернопільській громаді 8, а по області загалом 43, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Службове приміщення облаштували для виконання покладених на поліцейських офіцерів громади завдань із забезпечення правопорядку в межах поліцейської дільниці. Обслуговуватимуть працівники станції жителів мікрорайонів «Східний» та «Канада».

Поліцейський офіцер громади Михайло Філюк каже, що має все необхідне для ефективного виконання службових обов‘язків. А роботи правоохоронцю вистачатиме, адже в його зоні обслуговування проживають 9,5 тисяч тернополян, є чотири навчальні заклади, центральний стадіон, три медичні установи.

Заступник начальника Головного управління Національної поліціїв Тернопільській області Михайло Білецький впевнений, що проєкт із відкриття поліцейських станцій перспективний і його й надалі реалізуватимуть на території області.

Нагадаємо, поліцейська станція запрацювала на території Микулинецької громади. До виконання службових обов’язків тут приступив поліцейський офіцер громади, який пройшов відповідне навчання.

Станція обслуговуватиме 9,5 тисяч тернополян

Фото, відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео