У шести аваріях на Тернопільщині загинули та травмувалися люди (фотофакт)

1

Шість дорожньо-транспортних пригод з потерпілими трапилося за п'ятницю, суботу та неділю на дорогах Тернополя та області.

27 вересня о 19:34 на лінію 102 надійшло повідомлення про те, на вулиці Київській на пішохідному переході автомобіль збив перехожого і з місця події втік, пише Досьє 102.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що невідомий водій, керуючи Toyota Camry, збив жителя обласного центру, 1943 року народження.

Потерпілого бригада швидкої допомоги доправила до лікарні. У чоловіка медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс, та ушкодження обличчя. Його після надання меддопомоги відпустили за місцем проживання.

Автомобіль-втікач оперативники знайшли, а сам водій прийшов до поліції наступного ранку.

Смерть на дорогі зареєстрували оперативники того ж дня в Тернополі. На вулиці Руській загинув сімнадцятирічний пасажир мотоциклу. Водій двоколісного транспортного засобу потрапив до лікарні.

Потерпілі зіткнулися з автомобілем VOLKSWAGEN TIQUAN. Кермувальника іномарки затримали відповідно до статті 208 КПК та оголосили підозру згідно статті 286 частина 2 ККУ.

Ще одна автопригода трапилася в останній робочий день тижня в Тернопільському районі. В селі Івачів Долішній таксист збив велосипедиста.

За попередньою інформацією, потерпілий рухався в попутному напрямку з автомобілем. Тридцятип'ятирічний велосипедист на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його госпіталізували до лікарні. У чоловіка закрита черепно-мозкова травма, струс та забої.

Дорожньо-транспортну пригоду з травмованими зареєстрували працівники поліції в Бучачі 28 вересня. Водій автомобіля ЗІЛ-130 потрапив під колеса власного автомобіля.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Як стало відомо, кермувальник стояв поруч вантажівки, але не вжив усіх заходів безпеки і в якийсь момент автомобіль почав котитися.

Аби зупинити транспорт, його водій спробував на ходу заскочити в салон, але послизнувся та впав під колеса ЗІЛу. Потерпілого з тілесними ушкодженнями доправили в реанімаційне відділення, але врятувати життя жителю Бучацького району, 1985 року народження, не вдалося. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ з поміткою «нещасний випадок».

У Кременці 28 вересня не розминулися автомобілі ВАЗ-21063 та МАЗ. Водій легківки врізався в зустрічний транспортний засіб і як результат - отримав тілесні ушкодження. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Того ж вечора у Тернополі на вулиці Будного водій автомобіля Citroën Berlingo на пішохідному переході збив чоловіка, 1971 року народження. Потерпілого із черепно-мозковою травмою, забоями та в стані алкогольного сп'яніння госпіталізували в реанімаційне відділення.

По усіх автопригодах триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео