У шести селах на Кременеччині стало безпечніше (фото)

пожежна команда3

Відтепер мешканці шести сіл Кременеччини почуватимуться безпечніше. Якщо раніше пожежникам з Кременця чи Почаєва аби дістатися цих населених пунктів потрібно було подолати понад 30 км, то зараз ситуація покращилася. У селі Лопушне на повну потужність запрацювала пожежна команда.

- У с. Лопушне Кременецького району відбулися урочистості з нагоди відкриття пожежної команди Лопушненської об'єднаної територіальної громади.  Лопушненські вогнеборці віднині відповідатимуть за безпеку шести населених пунктів району – сіл Лопушне, Крутнів, Раславка, Велика Горянка, Волиця та Мала Горянка, де загалом проживає 2616 мешканців»  – розповідає на своїй сторінці у Фейсбук голова Кременецької РДА Володимир Козубський.

Тож від сьогодні вогнеборці не витрачатимуть часу на подолання великих відстаней. Відновлення діяльності команди стало можливим завдяки збереженню бази колишньої пожежної дільниці. За свою дбайливість у Лопушному отримали певні бонуси.

- Питанню пожежної безпеки у Лопушненській об'єднаній територіальній громаді завжди приділяли належну увагу. У час, коли в селах позбувалися пожежних автомобілів, закривали пожежні дільниці, у Лопушному зберегли всю наявну базу. У лютому автопарк поповнився новим пожежно-рятувальним автомобілем: тоді голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна вручив сертифікат голові Лопушненської ОТГ Олександру Стецюку, – повідомляє Володимир Козубський.

пожежна команда2
пожежна команда2

пожежна команда1
пожежна команда1

пожежна команда
пожежна команда

Фото зі сторінки Володимира Козубського у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео