У Шумській ОТГ хочуть покращити послугу поводження з твердими побутовими відходами

1

З 15 квітня по 15 травня представники Шумської ОТГ будуть проводити опитування жителів громад. Робитимуть це для того аби визначити громадську думку щодо якості послуги поводження з твердими побутовими відходами на території громади.

Опитування будуть проводити інтерв’юер - представники Шумської ОТГ (виконувачі обов’язків старости). Звіт про результати опитування буде оприлюднений 25 травня 2019 року сайті ОТГ, сторінці Facebook та в РІЦ «Новини Шумщини».

На сайті Шумської ОТГ пишуть, що будуть вдячні за участь в опитуванні, відгуки допоможуть покращити послугу поводження з твердими побутовими відходами в нашій ОТГ.

Варто звернути увагу на те, що опитування є анонімним, а для участі в опитуванні вам не потрібно пред’являти будь-які документи. Інтерв’юер може попросити у вас номер телефону, це потрібно для перевірки роботи самого інтерв’юера. Анкета складається з 6 запитань та заповнюється з ваших слів виключно в електронній формі  (відповіді вносяться в телефон або планшет). Підписувати нічого не потрібно, на вимогу інтерв'юер повинен пред'явити свій паспорт або водійське посвідчення та лист від Шумської ОТГ, який посвідчує його участь у опитуванні.

З переліком житлових будинків, в яких буде проводитися опитування можна ознайомитися ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео