Олена Чепіль

У сільській школі на Тернопільщині обіди дітям готують за рецептами Євгена Клопотенка (фото)

247628644_976820429535371_3701230740650644297_n

В Осівецькій школі Бучацької територіальної громади скористались рекомендаціями відомого українського кулінарного експерта та шеф-кухаря Євгенія Клопотенка й осучаснили меню для учнів.

Про це повідомляють на сторінці Бучацької територіальної громади у Фейсбуці.

247714786_976820389535375_1345090201341500468_n
247714786_976820389535375_1345090201341500468_n

Директор школи Надія Олійник влітку, разом з шкільним кухарем, всі запропоновані рецепти випробували у себе вдома. Тепер діти спішать до шкільної їдальні із задоволенням, а батьки телефонують, випрошуючи рецепт нової страви.

Готують обіди, дотримуючись при цьому всіх норм та стандартів, що стосуються шкільного харчування.

Вартість обіду – 10 гривень. Пільговим категоріям дітей та учням молодших класів харчування оплачує Бучацька міська рада.

- Між іншим, тепер улюбленою стравою осівецьких школярів є капусняк з гарбузом, – йдеться  у дописі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео