У сільській школі на Тернопільщині обіди дітям готують за рецептами Євгена Клопотенка (фото)
В Осівецькій школі Бучацької територіальної громади скористались рекомендаціями відомого українського кулінарного експерта та шеф-кухаря Євгенія Клопотенка й осучаснили меню для учнів.
Про це повідомляють на сторінці Бучацької територіальної громади у Фейсбуці.
Директор школи Надія Олійник влітку, разом з шкільним кухарем, всі запропоновані рецепти випробували у себе вдома. Тепер діти спішать до шкільної їдальні із задоволенням, а батьки телефонують, випрошуючи рецепт нової страви.
Готують обіди, дотримуючись при цьому всіх норм та стандартів, що стосуються шкільного харчування.Вартість обіду – 10 гривень. Пільговим категоріям дітей та учням молодших класів харчування оплачує Бучацька міська рада.
- Між іншим, тепер улюбленою стравою осівецьких школярів є капусняк з гарбузом, – йдеться у дописі.
Фото з допису