У Теребовлі з'явилася школа інформаційних технологій (фоторепортаж)

DSC_0166-1024x683

Днями у приміщенні колишньої Станції юних техніків, а сьогодні – у відділенні Теребовлянської мистецької школи з інформаційно-технічним напрямком, відбулось офіційне відкриття Школи Do_IT. 

Такий освітньо-технологічний майданчик втілили спільними силами Теребовлянської міської ради та партнерів програми «ДОБРЕ».  Він передбачає навчання сучасним технологіям як дітей, так і дорослих. Тут діти, які цікавляться ґаджетами, зможуть знайти своє покликання, а усі бажаючі матимуть унікальну можливість спробувати себе в ролі ІТ-фахівця. На базі школи вивчатимуть хмарні сервіси, 3d-моделювання, а вступ до програмування стане чудовим стартом для майбутнього курсу робототехніки. Крім того, передбачається робота з професійною цифровою фототехнікою, обробка та монтаж фотознімків та багато іншого, пише сайт Теребовлянської ОТГ.

2
2

Уже з понеділка, 5 листопада, стартує набір учнів в експериментальні групи Do_IT: віком 6-8 та 9-12 років. Реєстрація на офіційній сторінці школи триватиме до 11 листопада включно. З 12-го листопада заплановано розпочати навчання. Варто зазначити, що тільки у перших пробних групах навчання буде безкоштовним. З січня 2019 року для усіх бажаючих школа пропонуватиме платні послуги різноманітних ІТ-курсів.

1
1

– Кожен учень, крім отримання тут висококласних знань, також весело проведе час, знайде нових друзів, навчиться працювати в команді, стане впевненішим в собі, – запевняють викладачі школи. 

3
3

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео