У Теребовлянській громаді розпочали анкетування в рамках акції «Впливай на бюджет своєї громади»

867

У Теребовлянській громаді розпочато анкетування в режимі «он-лайн» протягом 15 листопада – 22 листопада 2019 року в рамках акції «Впливай на бюджет своєї громади!».

Всі зібрані таким чином пропозиції громадян будуть систематизовані та розглянуті бюджетною комісією при підготовці проекту бюджету Теребовлянської ОТГ на 2020 рік, а також результати цього розгляду будуть оприлюднені на сайті громади.

Анкета є повністю анонімною, а діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий – ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчику на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Головне, щоб надана пропозиція торкалась повноважень ОТГ, була чітко та конкретно сформульована (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

-Заздалегідь дуже вдячні за Ваш час і зусилля, які Ви присвятили на заповнення анкети. Результати дослідження будуть розміщені на офіційному сайті громади та доступні громадськості. Заповнити анкету можливо за посиланням, інформує Теребовлянська ОТГ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео