Віра Олександрович

У Тернопільській податковій – хороші футболісти, але найвищі спортивні досягнення показали львів’яни

Основне

Дружню атмосферу і незабутні емоції подарували всім учасникам і гостям особливі змагання, що завершилися у Тернополі сьогодні, 13 вересня. Переможці турніру вже відомі. Найвищі спортивні досягнення показали львівські податківці.

Нагадаємо, зональний турнір Спартакіади працівників ДПС України тривав упродовж 3-х днів – із 11 до 13 вересня. Учасники-аматори визначали у Тернополі кращих у трьох видах спорту: міні-футболі, волейболі і настільному тенісі. Змагалися команди податківців із восьми областей: Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Хмельницької, Рівненської, Волинської, Чернівецької та Тернопільської.

Спартакіада1
Спартакіада1

Перемогти прагнули всі, однак - не це було головне для всіх учасників змагань, кажуть у Секторі інформаційної взаємодії Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області. Втім, переможців таки визначили. Ними стали: * у змаганнях з міні-футболу: - 1 місце - команда Головного управління ДПС у Тернопільській області; - 2 місце - команда Головного управління ДПС у Львівській області; - 3 місце - команда Головного управління ДПС у Івано-Франківській області.

Спартакіада2
Спартакіада2

Також дипломами нагородили: - «кращий воротар» - Тарас Таращук, представник команди Головного управління ДПС у Тернопільській області; - «кращий нападник» - Керім Баш, представник команди Головного управління ДПС у Івано-Франківській області; - «кращий захисник» Максим Козирєв, представник команди Головного управління ДПС у Львівській області.

Спартакіада3
Спартакіада3

*У змаганнях з волейболу відзначилися: - 1 місце - команда Головного управління ДПС у Львівській області; - 2 місце - команда Головного управління ДПС у Івано-Франківській області; - 3 місце - команда Головного управління ДПС у Чернівецькій області. Також дипломами нагородили: - «краща волейболістка» - Наталія Бендас, учасниця від Головного управління ДПС у Івано-Франківській області; - «кращий волейболіст» - Орест Бокач, представник Головного управління ДПС у Львівській області.

Спартакіаді4
Спартакіаді4

*У змаганнях з тенісу настільного серед жінок перемогли: - 1 місце - Наталія Бендас, представниця Головного управління ДПС у Івано-Франківській області; - 2 місце – Галина Жигайло, представниця Головного управління ДПС у Львівській області; - 3 місце – Людмила Петраніч, представниця Головного управління ДПС у Тернопільській області.

Спартакіада5
Спартакіада5

*У змаганнях з тенісу настільного серед чоловіків відзначилися: - 1 місце - Андрій Погребняк, представник Головного управління ДПС у Закарпатській області; - 2 місце – Василь Макулович, представник Головного управління ДПС у Івано-Франківській області; - 3 місце – Володимир Петкович, представник Головного управління ДПС у Чернівецькій області.

Нагородження
Нагородження

Зауважимо, загальнокомандне місце (комплексний залік), за підсумками Спартакіади, визначили за найбільшою сумою очок, які загалом набрали команди: - 1 місце - команда Головного управління ДПС у Львівській області; - 2 місце - команда Головного управління ДПС у Івано-Франківській області; - 3 місце - команда Головного управління ДПС у Тернопільській області. Усі команди та учасники гідно представили свої збірні, запевнили нас у Тернопільській податковій. Вони подарували глядачам неймовірні та незабутні враження від запеклої спортивної боротьби. І тепер найкращі з учасників змагань вибороли право представляти свою область у фінальному турі Спартакіади.

Спартакіада6
Спартакіада6

До слова, завдяки Спартакіаді команда збірної працівників податкової служби Західного регіону зіграла у Тернополі футбольний матч із Національною збірною України серед ветеранів. Фіскали поступилися із рахунком 3:1. Фото зі сторінки ДПС у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео