Ростислав Фук

У тернопільському супермаркеті продавали алкоголь в нічний час

За фактом порушення склали адміністративний протокол

Випадок реалізації алкогольних напоїв у супермаркеті, що на вулиці Максима Кривоноса, виявили інспектори управління муніципальної інспекції разом із поліцейськими 29 серпня. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.  

За фактом порушення складено адміністративний протокол за частиною 2 статті 156 КУпАП, який передадуть на розгляд до уповноважених органів, з метою накладення адміністративного стягнення у виді штрафу в розмірі від 6800 до 13600 грн.

Нагадаємо, відповідно до рішення Тернопільської міської ради, продаж алкоголю заборонений у період з 22:00 до 8:00.

Реагуючи на численні скарги громадян до управління муніципальної інспекції та правоохоронців про розпиття невідомими алкогольних напоїв у дворах, на дитячих майданчиках та парках у нічний час, посилено роботу управління муніципальної інспекції з виявлення та фіксації продажу алкоголю у торгівельних мережах міста. Звертаємо увагу, якщо ви стали свідком фактів продажу алкогольних напоїв в заборонений час, просимо повідомляти про це в управління муніципальної інспекції для реагування за номерами телефонів: +38 067 447 32 78 або на (Viber), – йдеться в повідомленні.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео