У Тернополі авто врізалося у стовп: є постраждалі (фото, відео)

Аварія сталася 12 липня близько 10:15 на проспекті Злуки

Автомобіль Nissan врізався у стовп у Тернополі.  Аварія сталася 12 липня близько 10.15 на проспекті Злуки. Попередньо відомо про двох потерпілих, яких забрали до лікарні. На місці працює слідчо-оперативна група, повідомили Терену у пресслужбі управління патрульної поліції Тернопільщини. 

Про цю ДТП написав на своїй фейсбук-сторінці тернопільський журналіст Сергій Сінкевич, який опинився на місці аварії буквально за кілька хвилин після зіткнення. 

У салоні були чоловік і жінка. Молоді... Чоловіка-водія так затиснуло після удару, що витягали його через пасажирські передні двері, коли вже дістали пасажирку… Потім приїхали швидка і патрульні. Людей рятують, з'ясовуються обставини. Пишу ці рядки буквально на коліні з місця пригоди. І поки що скажу єдине: надзвичайно вразила небайдужість, згуртованість і, не побоюсь цих слів –  рятувальні навички випадкових перехожих і водіїв! Вони у перші хвилини зробили все можливе, щоб врятувати життя потерпілим! – написав журналіст. 

 

Як повідомили згодом у відділі комунікації поліції області, водій автомобіля Nissan Qashqai не впорався з керуванням, виїхав за межі автодороги та врізався в електричну опору.

Його та пасажирку ще до приїзду бригади екстреної меддопомоги з авто дістали перехожі. Їх обох госпіталізували до реанімаційного відділення. Вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Сім'я військового з Тернопільщини загинула у масштабній ДТП на Рівненщині.

Смертельна ДТП у Тернополі: загинула 16-річна дівчина, є травмовані.

Фото з фейсбук-сторінки Сергія Сінкевича, відео Терену 

Вибір читачів за тиждень

Відео