Орест Сарматський

У Тернополі частують медом, наливками та медівниками (фоторепортаж)

DSC_8413 (Copy)

Ентофестиваль бджільництва стартував у Тернополі.

Посмакувати медом, наливками та медяниками мають можливість усі, хто прибуде на етнофестиваль бджільництва, що розпочався сьогодні у парку ім. Т Шевченка.

DSC_8374 (Copy)
DSC_8374 (Copy)

DSC_8404 (Copy)
DSC_8404 (Copy)

Такий фестиваль, на якому презентуємо набутки пасічників краю, проводимо вперше. Хочемо, щоб туристи, тернополяни, гості свята на свої очі побачили досягання місцевих бджолярів, поспілкувалися з ними, почули поради досвідчених пасічників щодо вживання  та лікування медом та продуктами бджільництва. Також, приємно, що сьогодні із своєю продукцією до нас приїхали відомі пасічники із сусідніх областей, - сказав кореспонденту ТЕРЕНу голова громадського об’єднання «Спілка пасічників Тернопільщини» відомий в області аграрій Юрій Березовський.

DSC_8396 (Copy)
DSC_8396 (Copy)

Окрім медових дегустацій під час етнофестивалю презентують   унікальні виставки творів різних видів народного мистецтва на бджолярську тематику.

DSC_8449 (Copy)
DSC_8449 (Copy)

DSC_8419 (Copy)
DSC_8419 (Copy)

DSC_8429 (Copy)
DSC_8429 (Copy)

Також у програмі регіонального етнофестивалю бджільництва «Медове Тернопілля» - виїзна конференціяї громадського об’єднання «Спілка пасічників Тернопільщини», конкурс питних медів, вечірнє чаювання з медом, перегляд фільмів на бджолину тематику.

ЗаставкаD6 (Copy)
ЗаставкаD6 (Copy)

DSC_8433 (Copy)
DSC_8433 (Copy)

DSC_8431 (Copy)
DSC_8431 (Copy)

Діє і виставка-продаж продукції бджільництва, обладнання та інвентаря. Етнофестиваль триватиме і в неділю.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео