Юлія Пацкаль

На Крушельницької у Тернополі частково обмежили проїзд: яка ситуація на дорозі (відео)

Тролейбуси маршруту №10 курсують через вул. Богдана Хмельницького, а автівки та маршрутки продовжують рух по вулиці Соломiї Крушельницької

Від 18 жовтня до 18 листопада частково обмежили рух транспорту на вулиці Соломії Крушельницької. На ділянці проведуть ремонтні роботи, щоб в час дощу тут не збиралася вода. Одна смуга в напрямку вулиці Грушевського перекрита для проїзду повнiстю. На паралельній смузі зі сторони Опiльського тимчасово діє двостороннiй напрям руху. Проїзд транспорту перекритий і на Білецькій, в районі перехрестя з вулицею Соломії Крушельницької.

На визначеній ділянці дороги встановили нові тимчасові дорожні знаки та нанесли тимчасову розмітку. В обідню пору заторів не було.

На час ремонтних робіт у рух громадського транспорту внесли зміни. Зокрема, тролейбуси маршруту №10 курсують через вул. Богдана Хмельницького, а автівки та маршрутки продовжують рух по вул. Соломiї Крушельницької. Проте для пасажирів, які їхатимуть зі сторони Опільського до центру організували тимчасову зупинку поблизу «Укрсиббанку». 

Автобус маршруту №9 від вул. Северина Наливайка проходить вул. Броварною, За Рудкою, Олени Теліги, Соломії Крушельницької, Замковою, далі по маршруту. На тимчасовій зупинці здійснюється посадка-висадка пасажирів маршруток №9, 13, 19, 36.

Водіїв просять бути уважними і завчасно обирати маршрути руху.

Детальніше - на відео:

Фото, відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео