Ростислав Фук

У Тернополі обікрали піцерію: підозрюваного вже затримали (відео)

Як встановили правоохоронці, чоловік заховався у вбиральні закладу і вночі обікрав касу

Дев'ять тисяч гривень із каси викрав невідомий у піцерії в Тернополі. Про зникнення грошей власники дізналися не одразу, лише після того, як переглянули відео з камер спостереження. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

У поліцію потерпілі одразу не заявили, бо впізнали злодія і знали, що він згодом знову прийде до них. Коли підозрюваний повернувся на місце крадіжки, адміністратори викликали правоохоронців. У ході розслідування стало відомо, що підозрюваний - уродженець Сумської області. Чоловік уже близько року перебуває на Тернопільщині. Житла не має, а тому ночує, де прийдеться - у під'їздах, в закинутих будівлях чи інших місцях.

20 квітня він залишився переночувати в піцерії. Напередодні з'ясував їх робочий графік та оглянув приміщення, але камер спостереження не помітив. Під кінець робочого дня зайшов до них й попросився до вбиральні. З неї він вийшов лише після того, як заклад зачинився. Обійшов приміщення, поїв, витягнув з каси 9000 гривень та сховався знову ж таки у вбиральні. Вранці його там знайшла прибиральниця, але він запевнив усіх, що його там випадково закрили й він не встиг вийти. Йому повірили та відпустили, а згодом дізналися, що історія вигадана, а сам чоловік причетний до крадіжки грошей, – йдеться в повідомленні.

Чоловік у скоєному зізнався. Наразі вирішують питання про оголошення йому підозри відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел, відео поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео