Ростислав Фук

У Тернополі патрульні ганялися за п’яним водієм

Заїхавши у двір, чоловік різко вибіг з автівки та почав  утікати

Днями, під час патрулювання на вулиці Микулинецькій у Тернополі, інспектори помітили автомобіль Volkswagen, водій якого порушив правила дорожнього руху. про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Правоохоронці подали водію сигнал про зупинку, однак він його проігнорував та продовжив рух. Заїхавши у двір, чоловік різко вибіг з автівки та спробував утекти.

Поліцейські наздогнали чоловіка та повернули на місце події. Під час спілкування вони помітили, що водій має ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд у встановленому законом порядку, на що той відмовився.

Як з'ясувалося, чоловік уже протягом року притягався до відповідальності за керування у стані сп'яніння, а також позбавлений права керування за рішенням суду.

Патрульні склали на водія протоколи за частиною 2 статті 130 (Повторне протягом року керування у стані сп'яніння) КУпАП, за статтею 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП та винесли постанову за частиною 4 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) КУпАП.

Також інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала факт умисного невиконання рішення суду. За цим фактом вже внесли відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео