У Тернополі вручили нові конструктори «LEGO Play Box» для найменших учнів шкіл (фоторепортаж)

Сьогодні, 27 жовтня, в приміщенні актової зали школи №3 зібрались представники шкіл області, щоб отримати набір «LEGO Play Box» для найменших учнів школи.

Нагадаємо, раніше «Терен» писав про те, що першокласники Тернополя та області безкоштовно отримали набір «Шість цеглинок» для навчання і розваг.

Другим етапом проекту передбачено ще один безкоштовний набір конструкторів для дітей під назвою «LEGO Play Box», у якому є 7 000 різноманітних елементів. Такий пакунок отримають школи на кожен клас, якщо клас великий і у ньому є 30 або більше учнів – їм надається 2 таких набори.

6
6

1
1

– Сьогодні ми отримали другий  набір про який  говорили – це «LEGO Play Box», дані комплекти отримають усі перші класи, незалежно від того скільки там навчається дітей. Хочу зазначити, що сьогодні всі без винятку райони і територіальні громади прибули для того, щоб отримати ці набори. Ми очікуємо, що до вівторка навчальні заклади вже отримають їх для користування, – зазначила начальниця управління  освіти Тернопільської ОДА Ольга  Хома.

Такий проект створений для того, щоб у перших класах зробити навчання для дітей цікавішим. У формі гри діти зможуть розвивати свої уміння та навички, а вчителі в свою чергу зможуть навчати дітей у цікавіший спосіб.

До слова, на даний момент для Тернополя і області надали більше 1 200 таких наборів.

3
3

4
4

5
5

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео