У Тернополі взялися за боротьбу з наркозлочинцями 

zatrymalyznarkotykamy_f1748

Лише за одні вихідні у Тернополі спіймали на гарячому трьох молодиків, що зберігали заборонені речовини. Старшому з них 28 років, ще двом – 25 і 24 роки. Затримали чоловіків у різних частинах міста. За виявленими фактами відкрили кримінальні провадження. 

Одного з зловмисників най гвардійці помітили на спортивному майданчику.

– Один з зловмисників 1992 року народження знаходився на території спортивного майданчику навчального закладу. Побачивши людей в формі він викинув на землю декілька поліетиленових пакетів з речовиною рослинного походження, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Іншого порушника Закону військові побачили в парку «Топільче». 25-річний чоловік мав при собі паперовий пакунок із забороненою речовиною і пристрій для куріння.

Ще один любителя наркотиків попався на одній з вулиць Тернополя.

– Під час проведення поверхневої перевірки тернополянину 1996 року народження, який знаходився на одній із вулиць міста, в останнього правоохоронці виявили декілька згортків з речовиною рослинного походження зеленого кольору, – йдеться у повідомленні.

Наразі заборонені речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Якщо провину підозрюваних доведуть, їм загрожує щонайменше штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або навіть позбавлення волі на строк до трьох років.

 Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео