Віра Олександрович

У Тернополі з молотка підуть майже 600 квадратних метрів комунального майна

У Тернополі з молотка незабаром підуть 3 комунальних приміщення. 

Таке рішення ухвалили більшістю голосів на сесії міської ради.

Зауважимо, питання «Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності, що підлягають приватизації» внесли у порядок денний на початку засідання, як кажуть - «з голосу». Доповідав – автор, Сергій Ковдриш – начальник міського управління обліку та контролю за використанням комунального майна. На його прохання депутати і затвердили такий перелік об’єктів, що підлягають приватизації через продаж на аукціоні:

Отже, загальна площа цих об’єктів - майже 600 кв. м. Контроль за виконанням цього рішення поклали на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів і туризму (голова – Ольга Шахін).

До речі, Сергій Ковдриш також представив питання «Про внесення змін в рішення міської ради від 29.01.2021 р. №8/3/14 «Про звернення Тернопільської міської ради щодо передачі у комунальну власність підземного пішохідного переходу по вул.15 Квітня у Тернополі». Цього разу депутати були одностайними – 34 «за».

Відповідно, міські обранці погодилися «на безоплатне прийняття у комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади підземного пішохідного переходу, що за адресою: м. Тернопіль, вул.15 Квітня, 6, шляхом передачі його з державної власності… з умовою не відчужувати у приватну власність і використовувати за цільовим призначенням».

Фото з трансляції засідання на сторінці Тернопільської міської ради у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео