У центрі Тернополя відкриють нову відпочинкову зону

IMG-3611

У сквері на вул. Качали, 1 тривають завершальні роботи з облаштування культурно-відпочинкової зони «Комплексне Трансфер-містечко». Проєкт реалізовується в рамках «Громадського бюджету-2020».

Зі слів авторки ініціативи Галини Литвинюк, основною метою проєкту було створення зеленої зони для проведення різноманітних просвітницьких і мистецьких заходів, альтернативних олімпіад, демонстрації авторських дитячих фільмів у літньому мінікінотеатрі тощо. Особливістю цієї зеленої зони став поділ на п’ять різних локацій: інклюзивно-ресурсна, пленарна, досліджуюча, розважальна зони та кінотеатр просто неба, йдеться на сайті міськради.

На даний час роботи уже на завершальному етапі, залишилося засіяти нову газонну траву та провести благоустрій території.

Відкриття «Комплексного Трансфер-містечка» відбудеться 28 серпня о 09:00 год.

Цього ж дня тут пройде Х ювілейний художньо-мистецький пленер «Крізь роки, крізь століття, Тернополе, живи!», а також нагородження учнів та студентів сертифікатами про іменні стипендії Тернопільської міської ради, переможців конкурсу відеороликів «Мій Тернопіль.480» та науковців закладів освіти і наукових установ громади преміями Тернопільської міської ради.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео