Учасником проекту на СТБ став священик з Лановеччини

священик ланівці

Тернополяни знову з’являться на одному із центральних телеканалів. Про власну участь у проекті каналу СТБ «Сюрприз, сюрприз» на своїй сторінці у Фейсбук повідомив священик з Лановеччини.

«Шановні друзі, хто має бажання побачити знайомі обличчя, то цієї п’ятниці о 20:00 на каналі СТБ дивіться передачу «Сюрприз Сюрприз»», – написав о. Олексій Філюк.

«Про неординарного священика з Лановецького району, настоятеля церкви у селі Шушківці, на Тернопіллі не чув хіба лінивий. Отець Олексій Філюк то «засвітиться» на всеукраїнських каналах, то проводить байкерські з’їзди, то влаштовує кіноперегляди просто неба. А ще отець Олексій веде сторінку у ФБ – «Моя Лановеччина». Саме там сьогодні отець виклав фото, на яких він бере участь у програмі «Сюрприз сюрприз», що на телеканалі СТБ» – пише «Ланівці – 24».

ланівці священник
ланівці священник

 - «Сюрприз, сюрприз!» – не про трагедії, – переконують продюсери проекту. Це легке студійне життєрадісне шоу для всієї родини. Унікальність проекту в тому, що його учасники навіть не підозрюють, що номіновані на сюрприз. Це стає можливим завдяки їхнім близьким, колегам або людям, які хочуть сказати «спасибі» таким несподіваним та дуже приємним способом.

Кого ж із ланівчан чекає сюрприз – побачимо на СТБ уже цієї п’ятниці!

Фото зі сторінки Олексія Філюка у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео