Україні бути в НАТО?  (фото, відео)

222222

3 листопада, в лекційній аудиторії ТНПУ відбувся семінар на тему “Україна-Солідарність-НАТО»

Модератором цього наукового семінару була Ірина Фріз – народний депутат, голова української делегації в ПА НАТО.

Випускник історичного факультету педагогічного університету, голова тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна поділився із студентами своїм баченням вступу України в Нато і чому це для нас так потрібно:

Ми зможемо отримати серйозну дипломатичну підтримку. НАТО - це не лише військове забезпечення, це питання і гіпербезпеки, екологічної безпеки, те, що зможе інтегрувати економічний простір і ми матимемо цивілізований простір в спілкуванні, - каже голова ТОДА.

5555555
5555555

Степан Степанович зазначає,  те, що відбувається на Сході – вимагає від нас побудувати ефективну систему безпеки. Спільно з своєю командою Степан Барна працює над відбудовою частин в Тернопільській області: Тернополі, Теребовлі, Чорткові та Бережанах.

Найкращий захист – це наявність власної армії. Нашою умовною зброєю має бути: виведення нашої держави на міжнародний рівень, відповідність стандартам НАТО та інтеграція, вхід України в євроатлантичний простір, - зазначає Степан Барна, - я хотів би, щоб студенти мали можливість брати участь в подібних програмах, адже це унікальна можливість, але ми повинні розуміти, що без НАТО Україна не зможе стати повноцінною на міжнародній арені. Я сподіваюсь, що сили НАТО долучаться до нашої обороноздатності та з такою підтримкою ми зможемо будувати успішне майбутнє України.

11111
11111

Присутній на семінарі випускник Тернопільського національного педагогічного університету, народний депутат України Олег Барна  впевнений, що з вступом в НАТО наша країна зможе отримати дипломатичний та політичний захист, врегулювати мовний конфлікт та зберегти територіальну цілісність.

6666666666
6666666666

Завданням цього проекту є удосконалення нормативно-правової бази щодо реформування оборонного та безпекового сектору України на основі досвіду країн-членів альянсу, поширення об’єктивної та неупередженої інформації про сучасну загальноєвропейську систему колективної безпеки, роль та місце в ній співпраці України і НАТО та співпраця експертів країн-членів НАТО та України з питань безпеки у загальнонаціональній громадській дискусії щодо вступу України в НАТО.

4444444
4444444

Присутні студенти та гості заходу мали можливість задати питання щодо плюсів і мінусів вступу України в НАТО, зокрема неодноразово лунали питання стосовно підтримки військового забезпечення української армії яке зможе надати нам європейський альянс.

777777
777777

33333333
33333333

8888888
8888888

[embed]https://youtu.be/8kRcTaoqHJs[/embed]

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео