Ростислав Фук

Українська діаспора з Англії доставила в Тернопіль чотири автомобілі швидкої допомоги (фото)

Транспорт найближчим часом передадуть на передові позиції

Шестеро волонтерів доставили транспорт для порятунку військових та цивільного населення на передових позиціях нашої держави. Про це розповіли на сайті Тернопільської міської ради. 

«Сьогодні ми отримали чотири автомобілі швидкої допомоги, які нам привезли волонтери з Великобританії. Вони обладнанні всім необхідним для того, щоб проводити евакуацію хворих і поранених. Прийнято рішення, що транспорт відправлять в зону бойових дій, у міста та у військові частини, які найбільше потребують такої допомоги, – каже міський голова Сергій Надал. – Автомобілі швидкої допомоги обладнані проблисковими маячками та повністю готові до виїзду. Щиро дякую міжнародній спільноті за підтримку і допомогу. Сьогодні весь об’єднався у боротьбі проти російської агресора. Ми впевнено крокуємо щодня до перемоги». 

 

Олександр Салій – волонтер і тернополянин, який проживає в Англії, каже, що разом із транспортом передали необхідні медикаменти та генератори. Також доставили їжу, яку розподілили у центри допомоги переселенцям в місті. 

Фото: Тернопільська міська рада

Вибір читачів за тиждень

Відео