Юля Вітюк

Жителі села на Тернопільщині щодня готують страви і передають продукти для захисників та переселенців (фото)

Потрібна допомога з продукцією від небайдужих підприємців та людей

Господині Великоберезовицької громади щодня готують страви для захисників та переселенців. Допомагають їм продукцією небайдужі люди та підприємці, а саме: Хостківськівський елеватор та цукровий завод, Великоберезовицька сільська рада та жителі села Увисла. Про це повідомила у Фейсбуці жителька Великої Березовиці Оксана Патель.

Передають страви у Тернопіль на місця приймання тимчасово переселених осіб та туди, де формують продукцію для відряджання у гарячі точки України. 

Ми допомагаємо по можливості кому можемо, потрібно відвезти страви до церкви, у якій розмістили тимчасово дітей, веземо солодощі туди. Не забуваємо також про хлопців з тероборони, які стоять на блок-постах,— повідомила Терену пані Оксана.

Людям, які хочуть допомогти у приготуванні, нададуть потрібну продукцію. Можна ліпити вареники, пампушки з картоплею чи пекти солодощі, рогалики, печиво тощо.

Зараз волонтерів поменшало, багато людей вийшли на роботу, хтось вже виснажився. Але ми просимо тих, хто ще має таку можливість, долучайтесь, бо тільки разом ми переможемо ворога,— наголосила жінка.

Просять людей і долучитися продукцією. Потрібні такі продукти: смалець, молоко, яйця, картопля, мука, цукор, сир, яблука та ін. Потрібні також пластикові відра для вареників.

За детальнішою інформацією звертайтесь за номером: +380970883386 (Оксана)

Фото з допису Оксани Пател 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео