Ростислав Фук

Уночі окупанти запустили по Україні 10 дронів-камікадзе

У ніч на 21 квітня повітряна тривога після довгої перерви лунала двічі

Ворог застосував близько 10 безпілотників типу «Шахед-136» у ніч на 21 квітня. 8 з них знищено нашими захисниками, повідомляють у пресслужбі Генерального штабу ЗСУ.

Також росіяни здійснили 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед мирного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Загалом протягом минулої доби російська федерація завдала 23 авіаційних удари.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається досить високою. Противник, ціною великих втрат, основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом минулої доби на них відбито понад 60 атак противника. Найзапекліші бої ведуться за місто Бахмут, – йдеться в повідомленні.

Авіація Сил оборони за добу завдала 6 ударів по районах зосердження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби вразили 5 пунктів управління противника.

Нагадаємо, 18 березня три безпілотники влучили в нежитлові приміщення у Яворівському районі сусідньої Львівщини.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео