В інтернаті поблизу Тернополя шеф-кухарі ресторанів з вихованками готували суші
Майстер-клас з приготування суші провели для вихованок Петриківського дитячого будинку-інтернату 8 червня. Шеф-кухарі одного із закладів Сім’ї ресторанчиків Каштанова разом із дівчатами готували та дегустували смачні страви.
- Це був момент підготовки для дітей до більш самостійного життя. Під час таких заходів дівчата отримують впевненість у власних силах, - розповідає помічник управляючого Сім'ї ресторанчиків Каштанова, громадська активістка Тетяна Гніздюх. - Діти зарядились позитивними емоціями, отримали задоволення від набутих нових навичок та яскравого спілкування у колі друзів. Наприкінці їм вручили подарунки для подальшого хорошого проведення часу – м’ячі та ігрові набори для бадмінтону.
Фото з відкритих джерел