Дарія Шевченко

В одній із тернопільських маршруток знову трапилась суперечка між водієм та пасажиркою (фото)

50973535_332973614214913_5721994060114165760_n

В одній із тернопільських маршруток під номером 14 знову трапилась суперечка між водієм і пасажиркою. Конфлікт стався через те, що на прохання жінки видати їй «свіжий» квиток, водій відповів, що цього робити не буде, хай забирає той, який вже лежить деякий час.

- Я знову взялася пояснювати, що цей квиток мені не підходить, тому що тут зазначається зовсім інша година ,і якщо буде перевіряти контроль, то за це буду нести відповідальність я, тому попросила видати мені квиток із валідатора. Каже у відповідь: «Котроль щойно вийшов, а іншого квитка я не видам, беріть той, що даю». Я, звичайно, стараюся завжди увійти в становище іншої людини чи спробувати зрозуміти її дії, але тут я просто вражена таким нахабством, невже так важко просто видати пасажиру квиток? Тим більше, що це є прямим обов'язком водія (не кажу вже про те, що постійно доводиться про це по кілька разів просити), - обурюється у пості тернополянка Марія Курніцька.

Після такого хамства, пасажирка повернула гроші за проїзд і вийшла на наступній зупинці.

«Терен» вже писав про те, що це не поодинокі випадки скарг тернополян на ставлення водіїв громадського транспорту до людей.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео