Орест Сарматський

В Україні подешевшали курятина та яловичина (Агроновини)

2301 (Copy)

З початку вересня в Україні подешевшали деякі види м’яса.

Про це свідчать дані «Інфляційного барометра», повідомляє УНН.

Ціни на курятину впали на 12,02%. Крім того, подешевшала яловичина – на 24,5%. Вартість свинини зросла в ціні на 5,4%.

Сьогодні курятина є найдоступнішим м’ясом для українців – 91,9 грн/кг. Кілограм свинини та яловичини обійдеться українцям у 114,9 грн та 119,9 грн відповідно.

В Україні продають автомобілі УАЗ за зниженими цінами

В дилерській мережі УАЗ почався розпродаж всіх моделей комерційних автомобілів УАЗ 4х4. Ціни знижені до 10% і стартують від 434 тис. грн. Про це повідомляє traktorist.ua з посиланням на пресслужбу АІС.

Пропонований модельний ряд включає: бортові вантажопасажирські автомобілі, вантажні фургони пасажиромісткістю від 3 до 6 осіб, мікроавтобуси.

Завдяки колісній базі, повному приводу, потужному двигуну і 2-ступінчастій коробці передач УАЗ має відмінну прохідність. Автомобіль може пересувається по горбистій місцевості і бездоріжжю, а також проїхати через невеликі річки глибиною менше 50 см.

– Комерційні автомобілі УАЗ – це універсальні і багатофункціональні автомобілі за найдоступнішою ціною в своєму сегменті. Їх можна використовувати для перевезення людей, вантажів чи устаткування на дорогах з будь-яким типом покриття і на бездоріжжі, – йдеться в повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео