Ростислав Фук

В Україні створили сайт із вакансіями в ЗСУ

Станом на зараз сайт працює з 86 підрозділами

ЗСУ

В Україні запустили сайт із вакансіями у Силах оборони, на якому представлені вакансії різного профілю: від бойових і медичних до креативних та айтішних. Послугу запустила платформа з працевлаштування та рекрутингова агенція Lobby X, пише Суспільне.

Зазначається, що механізм військового рекрутингу працює як для цивільних, що хочуть мобілізуватися, так і для військовослужбовців, які можуть знайти посаду, яка більше відповідає їхньому досвіду та навичкам.

На сайті представлені вакансії різного профілю: від бойових і медичних до креативних та айтішних. Сучасні підрозділи потребують відеографів, піарників, бізнес-аналітиків, UI/UX-дизайнерів, HR-менеджерів, IT-розробників, водіїв цивільного та військового транспорту, саперів, розвідників, снайперів, лікарів та інших спеціалістів.

Станом на зараз Lobby X працює з 86 підрозділами. Серед військових працедавців платформи — Міністерство оборони, Кіберсили ЗСУ, спецпідрозділи KRAKEN і К-2, 3 ОШБр, 47 ОМБр «Маґура», батальйон «Вовки Да Вінчі» 67 ОМБр, 93 ОМБр «Холодний Яр», бригади «Гвардії наступу» та інші структури Сил Оборони.

Переглянути вакансії до українського війська можна на сайті.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео