152 вакансії запропонувала «Укрзалізниця» жителям Тернопільщини

26-59f1c4e4e18f9-ukrzaliznytsya_zapustit_novyj_grafik_dvizheniya_po

Цьогоріч Тернопільські виробничі підрозділи регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» мали потребу в 152 працівниках різних професій. Роботу пропонували у виробничих підрозділах: Тернопільська дистанція сигналізації і зв'язку, Тернопільський колійний ремонтно-механічний завод, дистанція колії, Тернопільська дистанція електропостачання, Тернопільська дирекція залізничних перевезень, локомотивне депо Тернопіль, експлуатаційне вагонне депо Тернопіль.  

На 04 листопада 2020 року актуальні 32 вакансії за професіями: головний механік, слюсар з огляду та ремонту локомотивів на пунктах технічного обслуговування, токар, машиніст електростанції пересувної, монтер колії, оглядач-ремонтників вагонів, слюсар з ремонту рухомого складу, маляр. Зарплата у цих вакансіях - до 11 тис. гривень.

Якщо у Вас немає відповідної освіти, професії токаря, маляра можна здобути в Одеському, Рівненському, Харківському, Луганському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Це сучасні навчальні заклади, які створюють комфортні умови для навчання та проживання людей різного віку. А професії вузької спеціалізації, які використовуються у залізнодорожній галузі, - в центрах професійного розвитку персоналу ПАТ «Укрзалізниця», за спрямуванням служби зайнятості.

За більш детальною інформацією можна звернутися до місцевої районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості чи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео