Тамара Коблик

Вандали розбили ліхтарі у місті на Тернопільщині (фото)

Вартість заміни одного ліхтаря разом із демонтажем і встановленням – орієнтовно 650 гривень

У Бучачі невідомі понищили ліхтарі на алеї Героїв Небесної Сотні. Про це повідомили на сторінці Бучацької міської ради у фейсбуці.

Тим часом поки російські окупанти нищать українські міста на фронті, тут, в тилу, теж знаходяться ті, які руйнують все, що їх оточує. Після них у нашій громаді залишаються поламані лавочки, розбиті ліхтарі, вирвані поруччя, зруйновані клумби, - йдеться у повідомленні міськради.

Вандали знищують те, до чого докладають зусиль не тільки працівники комунального підприємства чи міської ради, а й кожен відповідальний житель нашої громади, який добросовісно сплачує податки та дбає про благоустрій.

Щойно працівники КП «Бучацький ККП» замінили розбиті ліхтарі на алеї Героїв Небесної Сотні у Бучачі, як вандали знову завдали їм шкоди. Вартість заміни одного ліхтаря разом із демонтажем і встановленням – орієнтовно 650 гривень, а враховуючи, що випадки вандалізму у нас регулярні, то за ці кошти можна було б придбати чимало елементів благоустрою, - кажуть у міській раді.

Наразі у Бучачі триває впровадження програми «Безпечне місто», що вбачає в собі встановлення камер відеоспостереження. Тож у міській раді сподіваються, що це допоможе захистити місто від зловмисників.

Нагадаємо, нещодавно у краєзнавчій світлиці села Смиківці стався акт вандалізму. Тут пошкодили культурно-історичні цінності села.

Фото зі сторінки Бучацької міської ради у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео