Тамара Коблик

Вбивство поліцейського на Вінниччині: що відомо про підозрюваних (відео)

Зброю, якою вбили поліціянта, вже вилучили

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів в етері «Єдиних новин», що військові, які причетні до розстрілу поліціянтів на Вінниччині, перевозили боєприпаси.

Ми розуміємо, що дійсно вони перевозили боєприпаси, гранати. Вони вже вказали, де знаходяться скинуті у водойму гранати в ящиках. Наразі ж на місці працюють криміналісти, слідчі та, відповідно, водолази. Що стосується зброї, з якої був застрелений наш поліцейський, то на сьогоднішній день ми розуміємо, де цей пістолет. Знаряддя вбивства вже вилучено і буде залучено до матеріалів кримінального провадження, - зазначив Міністр внутрішніх справ. - Інший поліцейський, якого також було поранено, наразі перебуває у стані середньої тяжкості.

За словами Ігоря Клименка, лікарі дають позитивний прогноз щодо пораненого.

Міністр зазначив, що правоохоронці виконували свої функціональні обов’язки щодо патрулювання і реагування, тому й зупинили автівку нападників, які їхали у комендантську годину з порушенням Правил дорожнього руху.

Нагадаємо, вночі 20 квітня під час нападу на поліціянтів у Гайсинському районі Вінницької області загинув Максим Зарецький. 

Вибір читачів за тиждень

Відео