Ростислав Фук

Вдарився головою об асфальт: на Тернопільщині загинув велосипедист

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада екстреної медичної допомоги

На спецлінію «102» надійшла інформація про те, що 18 червня, близько 19:15 в Бучачі з велосипеда впав чоловік і не подає ознак життя. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада екстреної медичної допомоги. Потерпілий – 66-річний житель Бучача. За попередньою інформацією, він, рухаючись на велосипеді, не впорався з керуванням, впав, вдарившись головою об асфальтобетонне покриття. Травми виявилися смертельними.

За даним фактом триває розслідування згідно зі статтею 291 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції нагадують усім водіям двоколісних транспортних засобів бути уважними на дорогах та завжди перевіряти справність гальм й звукового сигналу, а також не забувати про засоби особистого захисту. Щоб забезпечити максимальну безпеку на дорозі, водій та пасажири мотоциклів, мопедів та моторолерів повинні не тільки дотримуватися правил керування цим транспортним засобом, але використовувати механічне захисне спорядження, а особливо спеціальні шоломи. Недотримання цієї вимоги карається штрафами, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Тернопільському ставі знайшли тіло 18-річного юнака

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео