Віра Олександрович

Великі Гаї заплатять Тернополю 375 тисяч гривень лише за три місяці

ВГ1

Великі Гаї не відстають від Білої і Байківців. Адже там також готові платити Тернополю за надання медичної допомоги жителям їхньої громади. Причому роблять це – не вперше. 

Проект рішення «Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на 2020 рік» запропонував начальник міського відділу охорони здоров’я і медичного забезпечення Василь Даньчак (повний текст документу – ТУТ)

ВГ2
ВГ2

Якщо коротко, то сільський голова Олег Кохман і міський голова Сергій Надал домовляться про надання медичних послуг закладами охорони здоров’я Тернополя. За 375 тисяч гривень Тернопільська міська рада зобов’язується надавати жителям Великогаївської об’єднаної територіальної громади ту допомогу, якої немає у селі. Наразі йдеться про оплату за І квартал:

- січень 125 тисяч гривень; - лютий 125 тисяч гривень; - березень 125 тисяч гривень.

ВГ3
ВГ3

Причому субвенцію сільська рада мусить перераховувати щомісяця до 25 числа (крім грудня). Кошти йтимуть на фінансування закладів охорони здоров’я Тернополя.

Вочевидь, цей пункт з’явиться у порядку денному вже 47-ї сесії, адже відкладати із його ухваленням немає сенсу. Нагадаємо, востаннє депутати збиралися на засідання лише 7 лютого (про це докладно читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ).

Фото із відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео