Віра Олександрович

Чому Великі Гаї заплатять Тернополю аж 250 тисяч гривень (фото)

Проект рішення «Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на 2019 рік» оприлюднили на сайті міської ради сьогодні, 22 жовтня. 

Нагадаємо, подібні угоди депутати на сесіях ухвалюють уже не вперше.

Автор цього документу – новопризначений начальник міського відділу охорони здоров’я і медичного забезпечення Василь Даньчак. Саме він проситиме 25 жовтня, щоб депутати затвердити договір про міжбюджетний трансферт на 2019 рік між Великогаївською сільською радою і Тернопільською міською радою.

Якщо політики це рішення підтримають, контроль за його виконанням покладуть на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів (голова – Михайло Ібрагімов).

Ознайомитися із повним текстом угоди можна ТУТ. Якщо коротко, то сільський голова Олег Кохман підпише договір із міським головою Сергієм Надалом. Йтиметься про надання медичних послуг закладами охорони здоров’я Тернополя жителям Великогаївської об’єднаної територіальної громади (ОТГ). Причому із місцевого бюджету громади до казни Тернополя у 2019-му потраплять аж 250 тисяч гривень. Договір вступить у силу із дня його підписання обома сторонами і діятиме до 31 грудня.

Прийняти це рішення планують на 39-й сесії Тернопільської міської ради. Адже тягнути вже немає куди – жовтень закінчується. Розглянути цього дня депутати мають і чимало інших цікавих питань (читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ – прим.).

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео